Arbejdsgiver sparring – fastholdelse af medarbejder

Arbejdsgiver sparring – fastholdelse af medarbejder

Fastholdelse af medarbejder

Til virksomheden, som ønsker at fastholde nøglemedarbejdere ved at give dem en unik mulighed for at arbejde målrettet med trivsel i både arbejdes og privatliv.

.

Larsen Råd & Sparring tilbyder en helhedsorienteret tilgang, der kan bidrage til øget trivsel hos medarbejderne. Som arbejdsgiver er du afhængig af dine medarbejders arbejdskraft. Det er afgørende for driften at dine medarbejdere ikke blot fungere på arbejdspladsen, med at de trives som hele mennesker, der i ligger work/life balance. Skab bæredygtige rammer og muligheder, som gør det muligt for dine medarbejder at trives. Medarbejder trivsel gør din virksomhed robust og du vil i højere grad kunne skabe forandringer der udvikler virksomheden.

.

Individuelt forløb

.

Et individuelt medarbejder forløb med Larsen Råd & Sparring vil typisk indebærer 3-5 samtaler for medarbejderen. Det anbefales at der suppleres med minimum 1 samarbejdssamtale mellem leder og medarbejder faciliteret af Larsen Råd & Sparring. Et forløb kræver samarbejde mellem arbejdspladsen, medarbejderen og Larsen råd & sparring.

.

forgår som aktive samtaler, enten ved Walk and Talk eller via lette praktiske og fysiske øvelser, som er tilpasset den enkelte. Vi afholder som udgangspunkt Coaching sessionerne udendørs.

.

Forløbet kan indeholde afklaring af medarbejderens ressourcer og barrierer i forhold til løsning af virksomhedens kerneopgave. Der kan arbejdes med afklaring af læringsstile, energi forvaltning samt fortrolige og personlige samtaler om privatlivets betydning for arbejdsindsatsen og omvendt.

.

Forløbet kan ligeledes indeholde socialrådgivning forbeholdt den medarbejder der af personlige årsager ikke kan passe sit arbejde.

.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig for et møde, hvor du som arbejdsgiver kan afstemme forventninger inden du indgår en aftale

.

Vejledende Priser inkl. moms

Individuelt Forløb -3 coaching sessioner for medarbejdere + en faciliteret samarbejdssamtale samlet pris 2700kr +Moms

.

Kontakt

Larsen Råd & Sparring

Tina@larsenraadogsparring.dk 

29108029

CVR: 41690127

Dansk socialrådgiver forening
Medlem af Dansk socialrådgiverforening
Copyright © All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.