Unge 12-18år

Unge 12-18år

Det skal være en god oplevelse, at tale om det der er svært.

.

Tilbuddet er til unge som føler sig ensomme, anderledes eller angste.

.

Tilbuddet er ligeledes til Unge, der er ny diagnosticeret med eksempelvis angst, depression, eller indenfor ASF-spekteret. Ofte tilbydes I behandling i forholde til jeres diagnose, men det betyder ikke at unge livet bliver mindre kompliceret. For jer kan unge livet være særligt udfordrende, fordi I bruger en masse energi på at finde ud af hvem I er med den en nye diagnose.

For jer er tilbuddet om en fortrolig samtale ligesom for andre unge, jeg tilbyder et fortroligt frirum til jeres frustrationer og bekymringer.

.

Samtaler for unge 12-18år

– er både for drenge og piger

.

Samtalen forgår uformelt og i forbindelse med en anden fysisk aktivitet som altid er udendørs hvor der er masser af lys og frisk luft.

.

  • Gå-tur i skoven ( med eller uden hund)

Hunden hedder Joey Moe og han er 4½år, han er en Jack Russel terrier. Joey Moe er kan ingen smarte tricks, han er ikke trænet til at fungere som terapi hund.. Joey Moe er en lille følsom fyr, som udfylder rollen som hund helt fantastisk og han er altid frisk på en gå tur. Joey moe ved det ikke men han har sin egen instagram profil Joeymosen

.

  • Bål, hvor vi f.eks. laver snobrød, skumfudsuser eller pandekager

.

Udendørsaktiviteter

Der arbejdes indirekte med kroppen, sanserne og det mentale på engang, når vi laver udendørsaktiviteter. Derfor vil du som ung sikkert blive træt og have brug for ro/hvile efterfølgende.

Det er vigtigt at den unges forælder eller værger støtter den unge i processen og nogen gange betyder støtte fred og ro.

.

Ved aftaler over flere gange kan den unge forvente at jeg giver øvelser, som der skal arbejdes med mellem hver session. Det er vigtigt at omgivelserne støtter den unge så det også er muligt for den unge at gøre sig egne erfaringer med øvelserne. Eksempel på hjemmeøvelse er at fører energi dagbog, og efterfølgende have en samtale om hvad den unge har noteret.

.

Til Forældre eller værger

Indledningsvis har du som forælder eller værge til en ung under 18år, en uforpligtende samtale med mig, gerne sammen med den unge. Jeg anbefaler en walk and talk

.

Priser inkl. moms

Den indledende samtale er GRATIS

pr. 1 time 675kr

Klippekort 3 klip pr. time 500kr

klippekort 10 klip pr time 350kr

.

Kontakt

Larsen Råd & Sparring

Tina@larsenraadogsparring.dk 

29108029

CVR: 41690127

Dansk socialrådgiver forening
Medlem af Dansk socialrådgiverforening
Copyright © All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.